Filedier achter het stuur

SAMEN HOUDEN WE DE REGIO BEREIKBAAR

De Verkeersonderneming en het Filedier werken samen om de regio bereikbaar te houden. Daarvoor is jouw hulp hard nodig!
Jouw feedback en inzichten worden meegenomen om zo de verkeersdoorstroming, bereikbaarheid maar ook de reisbeleving te verbeteren.

Geef je gegevens op en we houden je vanuit De Verkeersonderneming op de hoogte van nieuwe manieren om de spits te mijden, je mobiliteit te verbeteren en eventuele beloningen te ontvangen. Ook zullen we je af en toe vragen om je mening en je wensen met ons te delen.

Vul onderstaande gegevens in zodat we je informatie kunnen sturen die past bij je woon-werk situatie. Zo kunnen we ook voorkomen dat je berichten krijgt die voor jou niet relevant zijn. Je adres gebruiken we voor het toesturen van het presentje. Na het versturen van het presentje wordt je adres weer verwijderd.De Verkeersonderneming respecteert jouw privacy volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

De Verkeersonderneming is een publiek-private samenwerking van gemeente Rotterdam en Metropoolregio Rotterdam Den Haag, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat en het Havenbedrijf Rotterdam.

Filedier achter het stuur